In dringende gevallen 24/7 bereikbaar

Rechtsgebieden

Rechtsgebieden

Wudka Advocaten is werkzaam in een aantal rechtsgebieden waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Hieronder volgt een beperkte opsomming van onze rechtsgebieden.


Asielrecht

Het gaat meestal om mensen die politieke problemen hebben, mensen die van een oorlog vluchten, of mensen die niet de vrijheid hebben om hun eigen religie of seksuele geaardheid in hun eigen land uit te oefenen. Lees verder.


Vreemdelingenbewaring

Onze vreemdelingenrecht advocaten hebben een ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van adviseren en procederen in tal van vreemdelingrechtelijke kwesties. Wudka Advocaten biedt in al deze gevallen juridische bijstand. Daarbij staat de vreemdeling als cliënt te allen tijde centraal. Lees verder.


Letselschade

Indien u ten gevolge van een fout van een derde letsel heeft opgelopen wilt u juridische hulp en bijstand van een gespecialiseerd advocaat voor het verhalen van uw schade. Lees verder.

Personen- & Familierecht

Echtscheiding, scheiding van tafel en bed, beëindiging samenleving, alimentatie, gezagskwesties, omgangsregeling, boedelscheiding, naamswijziging, curatele, bewindvoering, mentorschap, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, erkenning, vaderschapsacties en erfrecht. Lees verder.


Strafrecht

Ons kantoor beschikt over strafrechtadvocaten met specialistische kennis en ruime ervaring in het strafrecht waarbij zowel individueel als in teamverband juridische hulp en bijstand kan worden verleend. Lees verder.

Bestuursrecht

In het bestuursrecht gaat het om de verhouding tussen private partijen (bedrijven of particulieren) en de overheid. Lees verder.

Arbeidsrecht

De arbeidsrecht advocaten van Wudka Advocaten staan ondernemingen, statutair bestuurders en werknemers bij. Zij adviseren en procederen 

over een scala aan onderwerpen op hun vakgebied, zowel in de ‘alledaagse’ arbeidsrechtelijke geschillen als specifieke specialistische vraagstukken. Lees verder.


Sociaal zekerheidsrecht

Wij verlenen deskundige juridische hulp bij bijvoorbeeld werkloosheid of arbeidsongeschiktheid waardoor afhankelijkheid ontstaat van een WW-uitkering, ziektewetuitkering, WAO of WIA uitkering. Lees verder.

Burenrecht & Bomenrecht

Nederland is een dichtbevolkt land, mensen wonen vaak dicht op elkaar. De kans dat u een meningsverschil of een conflict krijgt met uw buren is dan ook aanwezig. Lees verder.

Huurrecht

Op het gebied van het huurrecht staan onze huurrecht advocaten zowel verhuurders als huurders bij met adviezen en het voeren van processen in geval van problemen. Lees verder.


UA-112499507-1