In dringende gevallen 24/7 bereikbaar

Tarieven

Tarieven

Uurtarief

Wudka Advocaten biedt gespecialiseerde advocaten voor een eerlijke prijs. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Indien er besloten wordt er een zaak van te maken dan bespreken wij het geldende uurtarief. Het uurtarief is afhankelijk van de behandelend advocaat, de benodigde ervaring, specialisatie en het belang van de zaak. Ook bieden we de mogelijkheid een vaste prijs overeen te komen. Afhankelijk van uw financiële situatie kunnen afspraken op maat worden gemaakt.


Wanneer u een rechtsbijstandverzekering heeft, heeft u vrije advocaatkeuze en vallen de kosten van de door u gekozen advocaat in doorgaans de meeste gevallen onder de dekking van uw polis.


Gefinancierde rechtsbijstand 

In Nederland heeft een ieder die rechtsbijstand nodig heeft maar dit niet zelf kan betalen, recht op een bijdrage in de kosten. Dit wordt de gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd. De Raad voor Rechtsbijstand is de overheidsinstantie die met de uitvoering hiervan is belast. Onder bepaalde voorwaarden betaalt De Raad een deel van de kosten van de advocaat. Op die manier heeft iedereen toegang tot het rechtssysteem.

Wij vragen deze toevoeging voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Afhankelijk van uw inkomen betaalt u wel een eigen bijdrage. Hoe lager uw inkomen, hoe minder u als eigen bijdrage moet betalen. Deze eigen bijdrage is een bedrag vanaf € 143,- per zaak. Of u in aanmerking komt voor toevoeging, bespreekt uw advocaat met u, tijdens uw eerste gesprek.

Meer informatie over de eigen bijdrage vindt u op www.rvr.org

UA-112499507-1